Vikendice Za Iznajmljivanje Fruska Gora

Nalazi se nadomak Novog Sada ali i još nekoliko gradova Vojvodine koji su na njenim obroncima i u dolinama. Iznajmljivanje vikendice Čurug.


Fruskogorske Brvnare Fruska Gora Iznajmljivanje Vikendica

Vikendica za odmor u Nacionalnom parku Fruška gora.

Vikendice za iznajmljivanje fruska gora. Apartmani Vikendice i brvnare Vikendica Kuća za. Novi Sad i okolina and has been listed on Iznajmljivanje vikendica. Pogledajte slične oglase klikom na link.

Prodaje se vikendica u Rakovcu Fruška Gora najlepšem delu kod samog manastira 50m od glavnog asvaltnog puta za Vrdnik 150m od stanice za gradski bus 12km od Novog Sada. Unesite destinaciju da biste počeli pretragu. Idi na vrh stranice.

The property was built in year. Vikendica pogodna za velike porodice ima 4 sobe kupatilo. Vikendica okruzena sumskim rastinjem u prirodi.

ŠIFRA3001556Prodaja kuća Sremski Karlovci potez-Pivara nova kuća tek sagradjena 300m2 ukupne površine na placu 596m2. Vikendica Fruška Gora kod manastira Krušedol. This property is listed at 60.

Sa tim razlogom mi nudimo nešto drugačiju ponudu nudimo kuće namenjene za duži ili kraći. Preporuka je za prave ljubitelje prirode. Šuma Fruška gora maltene odmah iza kuće.

Sve informacije na telefon 06427-31-889 ili poziv iz inostranstva 00381642731889 Cena 35000eura. Poseduje veliko ogradjeno dvorište i dve kućice za pse fontanu prostor za roštiljanje. Nekretnine iznajmljivanje 741 Nekretnine kupovina i prodaja 3267 Oprema i delovi za bicikle 1 Oprema i delovi za mobilne telefone 59 Oprema i delovi za motore 8 Oprema u poslovanju 218 Oprema u zdravstvu 119 Plovni objekti 22.

86 000 EUR. Vikendica je od cvrstog materijala i jako kvalitetno i pedantno pravljena. Fruška gora smeštaj 2021 - smeštaj sa bazenom vile kuće vikendice.

Vaš najbolji alat za pretragu nekretnina na webu. Vikendica Kuća za odmor Velika Remeta. Više od 150000 kuća stanova zemljišta poslovnih prostora.

Fruška Gora vikedica za odmor. Lepote Fruške Gore i Banje Vrdnik su odavno poznate ali u ovom momentu savremenog života gužve stresa velikih zagađenja u gradovima Vrdnik dobija još više na važnosti. Unesite željene datume da biste videli najnovije cene i ponude za vikendice u regiji Nacionalni park Fruška gora.

Vikendica - kuća na Banstolu Fruška gora. Lokacija-Puckaroš na samo 6km od centra Novog Sada. Ukoliko se ne slažete možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Vikendica Kuća za odmor Velika Remeta Prodaja. It has bedrooms bathrooms and is. Žao nam je ovaj oglas više nije aktivan.

Vikendice kuće i vile na Fruškoj Gori Otkrijte lepote svih vikendica koje se nalaze na ovoj pitomoj planini i saznajte zasto je ovo omiljena destinacija za beg iz gradova. Klikom na Slažem se ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Fruška gora je odličan izbor ako želite da provedete vikend ili nekoliko dana na odmoru a da ne morate da putujete satima.

Smeštaj Vrdnik - Povoljno iznajmljivanje kuća Vrdnik Fruška gora. 300 m 2 Kvadratura. Почетна Vikendica Fruškogorske brvnare Fruška Gora 60m² do 6 osoba Fruškogorske brvnare Fruška Gora 60m² do 6 osoba Srbija - Novi Sad i okolina.

Vikendice fruska gora kliknite i sigurno pronađite. Fruska gora u kategoriji Nekretnine. Izdaje se na dan 50 eura ili na mesečnom nivou 250 eura.

250 mesečno. Gostima je na raspolaganju hektar prirode odnosno ceo proplanak Fruške Gore koji je ograđen i obezbeđen tako da su mir odmor i. Nalazi se u Nacionalnom parku Fruska Gora.

Kuća 120 m 2 za izdavanje Sremski okrug Fruška Gora - Juž. Niva od 15000m2 - Fruska gora. Pravo mesto za uzivanje u prirodi na cistom vazduhu tokom cele godine Cvrsta gradja stuja voda.

Površina placa je 8 ari a površina vikendice je 30m2. Vikendica za odmorproslavu sa dvorištem od 1000m2 sa prenoćištem na dan na kraći ili duži period-zavisi od vaših zahteva. 13km od manastira Velika Remeta a 1km od Izvora Ubavac.

Oaza u šumi za romantican vikend u prirodi na samo 40 minuta iz BG. Hacijenda - Fruška Gora je veliko imanje sa kućom za odmor na obroncima ove planine udaljeno svega 20 minuta od Novog Sada i 50 minuta od Beograda. Klopa domaćinska taman stigli na prelep pasulj sa rebarcima i slaninom iz kotilća Zaista sve preporuke i pohvale.

Fruška Gora se nalazi u Vojvodini i predstavlja jedinu veću planinu u ovom delu Srbije pa mnogim ljudima iz ovog kraja predstavlja jedinu oazu u moru monotone ravnice. Na desetak kilometara od. Fruška gora obiluje brojnim jezerima utočište je mnogobrojnim manastirima i na njoj se nalaze božanstveni vinogradi.

Organizovanje krštenja diplomskih večeri slava rodjendana team bulding-a devojačkihmomačkih večeri rođenja dece-do 40 osoba. Mirno i tiho domaćini veoma ljubazni i gostoprimivi. Ako se uželite prirode i predaha od gradske gužve ovo je pravi pogodatak za cenu koja i je i više nego korektna.

Kuće - Vikendice 1333905 Vikendica u podnožju Fruške Gore mesto Ravni Gaj Opština Mandjelos nalazi se na 9ari placa vikendica je napravljena od čvrstog materijala u Kuće - Vikendice Vikendica Fruska Gora-1333905- Top Oglasi. - vikendice fruska gora - GoHome pretraživač za nekretnine - oglasi na Internetu. Ova planina poseduje relativno dobar geografski položaj odnosno nalazi se pored Novog Sada a takodje veoma blizu Beograda pa su mnogi gosti Fruške Gore upravo oni koji žele da pobegnu iz gradske.

Izdaje se vikendica na Fruškoj gori naselje Banstol površine 45m2 nameštena za 3 do 4 osobe. Postoji jedna planina koja se zove Fruška Gora u njoj se nalazi skriveni šumarak koji se zove Platan u šumarku se nalaze brvnarice od Milice sa pravim kaminom a u njima se skrila maštaPripremite svoj komadić mašte ako želite poseban smeštaj za romantični vikend i mini odmor. Fruška Gora Vikendica sa 70 ari placa.

Prodajem vikendicu na najlepsem ogranku Fruske gore nadomak Lezimira od 100 m2 na placu od 105 ari. Nešto sasvim drugačije smeštaj Fruška Gora. Nalazi se 25km od starog puta Novi Sad-Beograd Banstol.


Planinska Idila Na Fruskoj Gori Halo Oglasi


Pin On Home


الجلسة العامة قماش أخدود Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Rdarajouri Com


Villa Santa Cruz Fruska Gora Home Facebook


Vikendica Pored Drine Crvica Updated 2021 Prices


Fruskogorska Brvnara Fruska Gora Banstol Iznajmljivanje Vikendica


Vikendica Fruska Gora Posts Facebook


Fruska Gora Smestaj 2021 Privatni Smestaj Sa Bazenom Vile


Pin On Magazine


Pin On Home


Dom 80m2 U Podnozhiya Gory Stara Planina Nedvizhimost Serbii Nedvizhimost Dom


Fruskogorske Brvnare Fruska Gora Iznajmljivanje Vikendica


Vikendica Fruska Gora Posts Facebook


Fruska Gora Smestaj Jesen Zima 2021 Pogledajte Slike I Cene Selo Rs


Vikendica Fruska Gora Iznajmljivanje Laguna Platz Halo Oglasi


Die 10 Besten Ferienhauser In Der Region Nationalpark Fuska Gora Serbien Booking Com


Die 10 Besten Ferienhauser In Der Region Nationalpark Fuska Gora Serbien Booking Com


Girisim Yemin Yapisal Olarak Najam Kuca Sa Bazenom Bdssinhloi Com


Fruskogorske Brvnare Fruska Gora Iznajmljivanje Vikendica

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Europa Conference League Spiele

Vikendice Za Iznajmljivanje Bijeljina