Vikendice Za Iznajmljivanje Bijeljina

Često je asocijacija za odmor u Srbiji vikendica pored reke jezera ili na planini. U ponudi imamo dvije vikendice.


Iznajmljivanje Vikendica Sa Bazenom Bijeljina Ekonomican Rabljeni Automobil

Stanovi Bosna i Hercegovina.

Vikendice za iznajmljivanje bijeljina. Odlicna vikendica za odmor uz prirodu i rostilj. Prodaja nekretnina prodaja stanova prodaja kuća iznajmljivanje apartmana. Wir beraten Sie gern.

Bijeljina na Indomioba portalu mjestu za nekretnine u Bosni i Hercegovini. Za sve nas koji nemamo svoje vikendice a želimo da provedemo vikend ili duži odmor u njima tu je veliki izbor vikendica za iznajmljivanje. Za sve detaljnije informacije zvati na broj065418451 Miroslav.

So einfach ist Placetel. Obe vikendice su opremljene sa pecanom krušnom peći šankom apartmanom od 30 kvadrata. Obavite pretragu nekretnina s prilagođenim kriterijumima pogledajte nekretnine sa tačnom lokacijom na karti i pronađite idealnu nekretninu u.

Agencija Astra je prva i najstarija agencija za promet nekretninama u regiji Bijeljina. Wir beraten Sie gern. Ad Über 150 Funktionen.

Vikendica Dragaljevac - prostor za proslave i izdavanje. Prostor je pogodan za proslavu punoljestvo djecijih rodjendana zurki itd. Vikendice se nalaze na 25 km od Banja Luke u pravcima prema Jajcu mjesto Krupa na Vrbasu i Prijedoru mjesto Verići.

Vikendica se nalazi na 10 min od centra grada. Više od 100000 kuća stanova zemljišta poslovnih prostora - vikendice bijeljina - GoHome tražilica za nekretnine - oglasi na Internetu. Ovi objekti imaju zaseban ulaz po čemu se razlikuju od apartmana.

Nedžad Ismić vlasnik vikendice Drinsko jutro koja se nalazi na području Bijeljine. Po strukturi je četvorosoban i nalazi se na V spratu u zgradi bez lifta. Bis zu 50 Telefonie-Kosten sparen.

Obavite pretragu nekretnina s prilagođenim kriterijumima pogledajte nekretnine sa tačnom lokacijom na karti i pronađite idealnu nekretninu u. Više informacija na 066345-666. IZDAVANJE Vikendica sa bazenom na dan Bijeljina.

Vikendice su smeštaji u privatnom vlasništvu dostupne za kratkoročno ili dugoročno iznajmljivanje i idealne za porodice ili veće grupe. 18NovembraStan se nalazi na drugom spratu povrsine 34 kvadrata posjeduje terasuopremljen sa odvojenom sobomu dnevnoj sobi se nalazi trosjed dvosjed fotelja sto kuhinja opremljena u sobi se nalazi veliki ležalj kao i ormarGrijanje je na toplotne. Nameštene su i opremljene kuhinjskim sadržajima za samostalno pripremanje obroka iako doručak može biti ponuđen kao dodatak.

The property is 37 km from Brčko and complimentary private parking is featured. Bijeljina vikendica izdavanje iznajmljivanje vikendica na dan. Bis zu 50 Telefonie-Kosten sparen.

In 5 Minuten eingerichtet und startklar. Nekretnine Bijeljina RS. In 5 Minuten eingerichtet und startklar.

Na prodaju četvorosoban stan u strogom centru Bijeljine na veoma lijepoj i atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Osnovne škole Sveti Sava i vrtića Čika Jova Zmaj. So einfach ist Placetel. Vikendice bijeljina kliknite i sigurno pronađite.

Izdajem namjesten stan Potrebna namještena kuća za izdavanjeokolina centra Vikendica u Amajlijama i ostalo. 598 likes 2 talking about this. Vaš najbolji alat za traženje nekretnina na webu.

Vikendica sa bazenom u neposrednij blizini grada. Izdajem namješten stan u centru grada preko puta SMedica. Besplatni oglasi za nekretnine - kompletna ponuda i potraľnja stanova kuća placeva vikendica turističke ponude na.

VIKENDICA NA DAN BIJELJINA. A terrace is available for guests at the holiday home to use. Bijeljina na Indomioba portalu mjestu za nekretnine u Bosni i Hercegovini.

U svojoj ponudi kao novu uslugu imamo iznajmljivanja vikendica na dan za pojedince i grupe od 30 do 40 ljudi. Za 15 godina postojanja iza sebe imamo više hiljada zadovoljnih klijenata. Iznajmljivanje vikendica vila i kuća za odmor.

Pronađite stanova za iznajmljivanje. Za 15 godina postojanja iza sebe imamo više hiljada zadovoljnih klijenata. Stan 34 m 2 za izdavanje Bijeljina Centar.

Agencija Astra je prva i najstarija agencija za promet nekretninama u regiji Bijeljina. Prekrasna vikendica na Drini u uređenom vikend naselju sa strujom vodom odlično mjesto za odmor i razonodu nakon napornog radaVikendica je potpuno uređena i namještena u osnovi je veličine 657 na placu od 380 m2 sve ograđeno U suštini vikendica posjeduje u prizemlju veliku terasu roštilj i ognjište mini kuhinja na spratu dnevni. Ad Über 150 Funktionen.

065331-666 Cjena po dogovoru od 100 km do 300 kmIznajmljivanje vikendice sa bazenom za odmor izlete i proslave. Za sve informacije 061 642 545. Prodajem dvosoban stan 54m2 u Bijeljini Izdajem garsonjeru uži centar grada Iznajmljujem trosoban stan u bijeljini i ostalo.

Sastoji se iz kuhinje sa trpezarijom i ostavomšpajzom dnevnog boravka iz kog se izlazi na. Featuring accommodation with a balcony Vikendica Pejića na rijeci Savi is set in Bijeljina. Vikendica za izdavanje u Bijeljina Koristite napredne filtere pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu u Srbiji.

Prilaz je odmah sa glavne ceste. Prva etaža je 69 m2. Nalazi se u privatnom ambijentu izolovana od saobraćaja i gužve.

Coeur de la Montagne - Planinska kuca - Namjenjena boravku 6 osoba. 128 mjesečno 2 Spavaće sobe. This holiday home comes with 1 bedroom a flat-screen TV and a kitchen.

Izdajem stan u Bijeljini ul. Pronađite vikendica za iznajmljivanje. 060 33 700 17 069 737 616.

2014 likes 19 talking about this 815 were here. Za iznajmljivanjem vikendica i vila u Republici Srpskoj posebno onih sa bazenom vlada velika pomama a kako kažu vlasnici tih nekretnina jedan od vjerovatnih razloga tome su zatvorene ili djelimično zatvorene granice i nemogućnost odlaska na more tokom godišnjih odmora.


Vikendica Za Iznajmljivanje Oglasi


Vikendica Sa Bazenom Nekretnine Vikendice Bijeljina Olx Ba


Vikendice Za Iznajmljivanje Izdavanje Vikendica Topsmestaj Com


Oglas Iznajmljivanje Vikendica Na Uni Nejla Bihac Bih Bih Bihac Bosna I Hercegovina


Vikendica Za Iznajmljivanje Oglasi


Lux Vikendice I Apartmani Iznajmljivanje Luksuzne Vikendice I Smestaj


Luchshie Oteli Kemchi Na Hotels Com Otmena V Bolshinstve Otelej


Vikendica Sa Pet Zvjezdica Doboj Bosna I Hercegovina Cena Od 84 Recenzje Planet Of Hotels


Vikendica Za Iznajmljivanje Oglasi


Divcibare Nekretnine Divcibare Smestaj Divcibare Smestaj Cene Divcibare Privatni Smestaj Divcibare Apartmani Divcibare Apartmani Iznajmljivanje Gesundheit


More Istisnulo Vikendice I Vile Za Odmor


Divcibare Smestaj Nekretnine Hoteli Apartmani Sobe Vile Divcibare Www Divcibare Org Rs Divcibare House Styles Mansions House


Iznajmljivanje Vikendica Sa Bazenom Sarajevo Ekonomican Rabljeni Automobil


Villa Hedonia Bijeljina Azurirane Cene Za 2021 Godinu


Vikendica Za Iznajmljivanje Oglasi


Vikendice Na Dunavu 2021 Vikendica Dunav Topsmestaj Com


الصمت الجنس الحظر Vikendice Sa Bazenom Iznajmljivanje Tedxdoralacademyprep Com


Villa Hedonia Bijeljina Azurirane Cene Za 2021 Godinu


Vikendice Sa Bazenima Zamijenile More Bobar Radio

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Europa Conference League Spiele

Vikendice Za Iznajmljivanje Fruska Gora